Ωμοφαγικά spring rolls
Σας έχει συμβεί ένα συνηθισμένο σας γεύμα να μην σας δελεάζει οπτικά πια, να το έχετε βαρεθεί κι αυτό αυτόματα να μειώνει την όρεξή σας γι’ αυτό; Κι επειδή στη φυτοφαγική διατροφή τρώμε πολλές σαλάτες, αν δεν πειραματίζεστε με αλλαγές και τρώτε συνεχώς την ίδια, εκτός του ότι έχετε περιορισμένη ποικιλία λαχανικών στη διατροφή σας, δεν την απολαμβάνετε.
Ένας ευχάριστος τρόπος να καταναλώσετε λαχανικά αλλιώς είναι τα ωμoφαγικά spring rolls.
Υλικά
1-2 αγγούρια
1-2 καρότα
1/2 αβοκάντο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
λίγα φύτρα
1 κ.γ. μαύρο σουσάμι ή άλλους σπόρους
Οδηγίες
Κόψτε κατά μήκος πολύ λεπτές φέτες αγγουριού για να τις χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα rolls. Για τη γέμιση, κόψτε αγγούρι, αβοκάντο και καρότο σε στικ και ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι σας. Τυλίξτε τα στικ και το κρεμμυδάκι σε rolls, προσθέστε και λίγα φύτρα, μαύρο σουσάμι ή άλλους σπόρους, στο καθένα, πασπαλίστε αν θέλετε με λίγο αλάτι ή ξίδι και απολαύστε!
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.