Παιδική κρέμα χωρίς γλουτένη απο γλυκοπατάτα και αχλάδι
Υλικά: για 1 μικράκι
1 μεγάλη γλυκοπατάτα
1 ώριμο αχλάδι
κανέλα
Οδηγίες
Καθαρίστε την φλούδα από την γλυκοπατάτα και κόψτε την σε κομμάτια για να βράσει πιο γρήγορα. Βράστε την σε ένα μικρό κατσαρολάκι για 3-5 λεπτά
Καθαρίστε το αχλάδι και τοποθετήστε το στον ατμό για περίπου 3 λεπτά.
Ομογενοποιήστε τα στο μπλέντερ και είναι έτοιμο. Πασπαλίστε με κανέλα. Σερβίρεται ζεστό!
Δύο συστατικά σύμμαχοι του ανοσοποιητικού
1 Η γλυκοπατάτα είναι πλούσια πηγή βήτα καροτίνης Η τακτική κατανάλωσή της βοηθάει το σώμα να μετατρέπει στην ακόμα πιο σημαντική βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στην υγεία των ματιών και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα εντυπωσιακά.
2 Το αχλάδι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τέλεια συνταγή χωρίς γλουτένη για παιδιά που έχουν βαρεθεί τις έτοιμες φρουτόκρεμες!
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.