Horeca Gluten Free Project
1min reading time
Στην Έκθεση Horeca 2017 αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι μπορούν να υπάρξουν καταπληκτικά πιάτα ελεύθερα γλουτένης και τονίστηκε από τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και #notanordinarymum Δέσποινα Μαρσέλου η ανάγκη υιοθέτησης ειδικών μενού χωρίς #γλουτένη από εστιατόρια, με πιο υγιεινές επιλογές και για παιδιά. Τεράστιας σημασίας είναι και η εκπαίδευση στο θέμα επιμόλυνσης, αν θέλουμε να κάνουμε ένα σωστό και σταθερό πρώτο βήμα. www.notanordinarymum.gr #Horeca2017
Η κα Μαρσέλου είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτρια προσωπικού εστιατορίου απο τον Αγγλικό σύλλογο κοιλιοκάκης (coeliac U.K).